section-29ee7f4
Eco tuning

Wil jij tot wel 20% brandstof besparen? Dat kan met eco tuning. Waarbij normale chiptuning de software wordt geoptimaliseerd om meer vermogen te halen uit de auto. Focussen we ons bij BM Engineering op maximaal rendement uit uw brandstof.

Perfect voor als je veel kilometers maakt en betrouwbaar genoeg voor taxi’s en bedrijfsauto’s. Dit terwijl uw auto soepeler rijd en betere gaspedaal response krijgt. Vul hierboven uw kenteken in en ontdek de opties!

 

Wat is eco tuning?

Eco tuning is een vorm van chiptuning. Bij ecotunen passen we de software van uw auto zo aan dat er een efficiëntere verbranding plaats vind. Hierdoor gaat uw brandstofverbruik aanzienlijk omlaag. Dit, terwijl het vermogen toeneemt.

Bij normale chiptuning is het doel maximaal vermogen. Hoewel normale chip tuning ook zorgt voor een brandstofbesparing is dit bij eco chiptuning het doel. Omdat het doel bij eco tuning op maximaal brandstof rendement ligt zal de chiptuner andere keuzes maken.

Een voorbeeld hiervan is het optimaliseren van het rpm bereik. Door het verhogen van de koppel maakt de auto lagere motor-rpm’s mogelijk, wat leidt tot een aanzienlijke brandstofbesparing.

Bij bedrijfsauto’s wordt er vaak ook nog voor gekozen om een begrenzer in te laten bouwen. Dit is ook allemaal mogelijk als u dit bij de aanvraag aangeeft.

BMEngineering

Adres : Ketelaarskampweg 14, 5222 AL ‘s-Hertogenbosch

Tel: (0493) 89 39 19

Email : info@bmengineering.nl

BTW.nr : NL003046039B58

KVK.nr : 76136191

 

Openingstijden

maandag9:00 — 17:00
dinsdag9:00 — 17:00
woensdag9:00 — 17:00
donderdag9:00 — 17:00
vrijdag9:00 — 17:00
zaterdag9:00 — 13:00
zondagGesloten

Locatie

 • Top bedrijf, deze meneer weet heel goed waar hij mee bezig is. Legt alles heel goed uit in termen dat voor iedereen te begrijpen is. nog nergens zo goed geholpen dikke pluim. Mijn storing goed gemaakt, wat iemand anders verpruts had

  259 Veenhof Avatar 259 Veenhof
  9 januari 2021
 • Zeer snelle service. De hendel van de ruitenwisser was kapot dus heeft die nieuwe hendel besteld met cruise control optie erbij die ik niet had. Dus twee vliegen in een klap. Neemt zijn tijd wat een goede resultaat levert.

  Mustafa Karahan Avatar Mustafa Karahan
  22 februari 2021
 • Kort gezegd, vakman! S'avonds contact gehad kon de volgende dag meteen terecht voor roetfilter verwijderen ivm problemen oliepeil. Roetfilter netjes gedemonteerd, leeg gehaald, teruggeplaatst en software aangepast. Neemt overal netjes de tijd voor , proefrit gemaakt om waardes te checken of alles ok is. En dat allemaal onder het genot van een lekker bakje koffie! Top service 👍.

  Rob v. Dam Avatar Rob v. Dam
  21 februari 2021
Nieuwe service: Roetfilter reinigen!
Vanaf 1 januari nieuwe APK regels...

Vanaf 1 januari 2023 wordt de deeltjestellertest ingezet bij APK keuringen van de auto’s. Wij van BMEngineering zijn hierop voorbereid en komen met een supermoderne service om hierop voorbereid te zijn!

De service staat online! Klik hier om onze dienst te bekijken!

Nieuwsgierig? Neem dan contact met ons op!