Werkwijze

Hiernaast kunt u zien hoe wij te werk gaan. 

Met een gepatenteerd reinigingsmiddel en grote hoeveelheid reinigingsvloeistof wordt het filter in tegengestelde richting door gespoeld, al het roet en as wordt verwijderd, de hybride pomp van de machine reinigt op precies de juiste druk afhankelijk van vervuiling en type filter.

Deze werkwijze garandeert een reiniging waarbij na reiniging al het roet en as is verwijderd en vergelijkbaar is met een nieuw filter 

Het filter keramiek wordt niet aangetast en deze methode is zelfs geschikt voor euro 6D roetfilters. Het filter wordt ook niet open geslepen of aan gelast.

Iedere filter wordt gedocumenteerd en ontvangt een uitgebreid reinigingsprotocol voor en na reiniging

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

Het is belangrijk om natuurlijk de verschillen te zien voor en na een reiniging. Een interne reiniging klinkt heel abstract maar de verschillen zijn duidelijk merkbaar. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Before

After

Verschil + Testrapport

BMEngineering

Adres : Ketelaarskampweg 14, 5222 AL ‘s-Hertogenbosch

Tel: (0493) 89 39 19

Email : info@bmengineering.nl

BTW.nr : NL003046039B58

KVK.nr : 76136191

 

Openingstijden

maandag9:00 — 17:00
dinsdag9:00 — 17:00
woensdag9:00 — 17:00
donderdag9:00 — 17:00
vrijdag9:00 — 17:00
zaterdag9:00 — 13:00
zondagGesloten

Locatie

 • Super goed en snel geholpen. Persooneel is heel kundig en vriendelijk. Auto is weer klaar. Aanrader echt waar.

  Wali Avatar Wali
  7 maart 2021
 • Maandag gebeld om een corsa uit te lezen i.v.m. motor storing. Kon dinsdag direct terecht en na de diagnose hebben ze netjes gebeld met de bevindingen, eventuele reparatie en kosten. Auto rijdt weer perfect en 5 jaar garantie...

  Steven Bouwman Avatar Steven Bouwman
  5 januari 2021
 • Kort gezegd, vakman! S'avonds contact gehad kon de volgende dag meteen terecht voor roetfilter verwijderen ivm problemen oliepeil. Roetfilter netjes gedemonteerd, leeg gehaald, teruggeplaatst en software aangepast. Neemt overal netjes de tijd voor , proefrit gemaakt om waardes te checken of alles ok is. En dat allemaal onder het genot van een lekker bakje koffie! Top service 👍.

  Rob v. Dam Avatar Rob v. Dam
  21 februari 2021
Nieuwe service: Roetfilter reinigen!
Vanaf 1 januari nieuwe APK regels...

Vanaf 1 januari 2023 wordt de deeltjestellertest ingezet bij APK keuringen van de auto’s. Wij van BMEngineering zijn hierop voorbereid en komen met een supermoderne service om hierop voorbereid te zijn!

De service staat online! Klik hier om onze dienst te bekijken!

Nieuwsgierig? Neem dan contact met ons op!